Springrolls met snackkomkommers en zalm
50 minuten
Zomer
4 personen
Een heerlijke verfrissende maaltijdsalade en binnen 20 minuten op tafel!
20 min
Zomer
2 personen
1 krop andijvie
10 snackkomkommers
1 bosje radijsjes
1 rode biet
1 appel
200 g kipfilet
500 g krieltjes
Ongezouten nootjes
2 el olijfolie
1 el appelciderazijn
1 tl mosterd
1 tl honing
Breng een pan met water aan de kook en kook hier de krieltjes gaar in ongeveer 15 minuten.
Stap 2Breng nog een pan met water aan de kook en pocheer hier de kipfilet in totdat deze gaar is. Laat de kipfilet afkoelen en trek deze vervolgens met twee vorken uit elkaar.
Stap 3Maak de krop andijvie schoon en snijd deze in reepjes.
Stap 4Was de snackkomkommers, snijd deze door, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukjes.
Stap 5Was de radijs en snijd ze in plakjes.
Stap 6Rasp de rode biet.
Stap 7Was de appel, schil hem en snijd hem in blokjes.
Stap 8Meng alle groenten met elkaar en voeg hier de kipfilet aan toe.
Stap 9Maak de dressing door de olijfolie, appelciderazijn, mosterd en honing met elkaar te mengen. Giet deze vervolgens over de salade. Serveer de salade tot slot samen met de krieltjes.