Wraps met gegrilde snackkomkommerlinten
20 min
Winter
2 personen
Gevulde taco's met salsa en een verfrissende salade!
30 min
Winter
2 personen
4 tomaten
1 kleine Spaanse peper
5 snackkomkommers
1 bosuitje
1 el citroensap
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
1 blikje kidneybonen
1 el olie
Paprikapoeder
Chilipoeder
4 tacoschelpen
4 el halfvolle yoghurt
40 g belegen 30+ kaas
Was de tomaten, ontvel ze en snijd ze in blokjes
Stap 2Was het Spaanse pepertje, snijd hem op en verwijder de pitjes. Snijd deze daarna fijn.
Stap 3Was de snackkomkommers en rasp deze.
Stap 4Was het bosuitje en snijd deze in ringetjes.
Stap 5Maak de pittige salsa door de tomaat, snackkomkommers, peper, bosuien en citroensap samen te voegen.
Stap 6Verwarm de oven voor op 175°C.
Stap 7Pel de ui en de knoflook en snijd deze klein.
Stap 8Was de paprika, maak deze schoon, snijd deze in blokjes en fruit ze in de olie.
Stap 9Laat de kidneybonen uitlekken en spoel ze vervolgens af.
Stap 10Voeg de kidneybonen samen met de paprika, paprikapoeder, chilipoeder en 50 ml toe aan de ui en knoflook. Laat dit 5 minuten zacht smoren.
Stap 11Hang de tacoschelpen aan het rooster van de oven en laat ze 5 minuten heet worden.
Stap 12Vul de tacoschelpen met het bonenmengsel en verdeel de yoghurt met de kaas erover. Serveer de salsa erbij.