Bij Snack Products hechten we grote waarde aan produceren met een passie voor het product en een bewustzijn van natuur en milieu. In onze kassen starten we vroeg in het seizoen met het inzetten van natuurlijke vijanden. Als er toch ziekten of plagen optreden, gaan we aan de slag met de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als bewijs van ons bewuste streven dragen we met trots certificaten zoals AH Natuur en Boer en On the way to PlanetProof.
De productie van snackkomkommers vormt het kernonderdeel van onze organisatie en dit zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijde team. Omdat we ons graag inzetten om ons product met onze consumenten te delen, is het van groot belang dat het welzijn van onze medewerkers voorop staat. Daarom blijven we innoveren op het gebied van goede huisvesting voor onze medewerkers want een tevreden en uitgeruste medewerker straalt dit uit in zijn of haar werkomgeving. We werken daarom uitsluitend samen met gecertificeerde uitzendbureaus die zich inzetten voor goede arbeidsvoorwaarden, huisvesting met het SNF-keurmerk en passend vervoer. We zijn er dan ook trots op dat we GRASP-gecertificeerd zijn.
Binnen onze verpakhal werken we met drie belangrijke pijlers: voedselveiligheid, kwaliteit en milieu. Als BRCGS, On the way to PlanetProof en COC-gecertificeerd bedrijf blijven we alert en streven we voortdurend naar de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen en verpakkingslijnen met aandacht voor voedselveiligheid en milieu.
Als je meer wilt weten over de andere certificaten waarover wij beschikken, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer informatie te verschaffen over onze certificeringen en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.